• sello30 años después del Manifiesto de Villaverde (1983) las Radios Libres que hemos participado en el encuentro de Zaragoza (1-3 de noviembre de 2013) declaramos que ese documento sigue siendo vigente y actual para nosotras, que seguimos emitiendo y que lo continuaremos haciendo y que seguiremos estableciendo lazos de solidaridad entre nosotras.

Comunicat sobre els fets de la Rambla

La nostra més absoluta repulsa contra qualsevol autoritarisme i feixisme. Aquest cop ha estat a pocs metres de l’emissora i sentim més a prop el cop però la nostra solidaritat a totes les víctimes que generen a tot el món.

Dijous al vespre vam suspendre la programació en directe però alguns programes reprenen la normalitat obrint el telèfon per qui vulgui expressar-se: 93 013 95 33

Des de la plaça Real de Barcelona una abraçada internacionalista

Enlace para bookmark : Enlace permanente.